Slapen in een watertoren

Hotel De Koperen Hoogte

Hotel De Koperen Hoogte – slapen in een voormalige watertoren

Overnachten bij de Koperen Hoogte is net even anders; uw onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt. Eenmaal op uw kamer aangekomen ervaart u wat bij de Koperen hoogte de standaard is ten opzichte van smaak, comfort en luxe. De inrichting van de kamers geeft een extra dimensie aan het overnachten in de oude watertoren. Hotel de Koperen Hoogte heeft een duidelijk eigen karakter en is haar vier sterren meer dan waard.

Het draaiende restaurant op de veertiende verdieping is maar een klein onderdeel van het prestigieuze hotel. Het meer dan vijftig meter hoge hotel mag gerust opvallend genoemd worden. Exact drie uur en zeven minuten draait restaurant La Tour rond. De maaltijd duurt even lang. Na anderhalf uur dineren, kan het uitzicht compleet anders zijn. Het hangt er van af waar je bent, maar je kijkt uit over Zwolle, Kampen, Staphorst of Hasselt. De oude watertoren biedt vele vergezichten.

Hotel is eigenlijk een karige benaming voor dit luxe oord. Slapen is maar één van bezigheden die in de voormalige watertoren gedaan kan worden. Niet alleen draaiend restaurant La Tour zorgt voor ander vermaak. Onderin het hotel zijn een wellnesscentrum, winkels, vergaderzalen en een brasserie. Buiten ligt een 1,8 kilometer lange golfbaan aan de voeten van de gast.

Doe eens een luxe ervaring op grote hoogte cadeau.

Boek nu bij Dagje uit Cadeau »