Ambachtelijke ontworpen kinderkrukje, Claus

Claus kinderkrukje

Claus kinderkrukje ontworpen door Sirch en Bitzer

Sirch uit Duitsland is van oudsher een ambachtelijke houten koetsenmaker, die zich de afgelopen dertig jaar heeft ontwikkeld tot een moderne industriële onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen van uiterst degelijk en kwalitatief uitzonderlijke houten producten.

Claus kinderkruk
De Claus kinderkruk is een uniek designproduct en een eyecatcher in ieder interieur. Hij bestaat uit een stevig, robuust houten blok met daarop de ronde zitting van een kruk met vilten bekleding. De hoogte van de kruk is op ludieke wijze te verstellen doordat bij iedere zitting drie verschillende maten blokken horen. De zitting kan dus op het juiste blok gezet worden voor de juiste maat. De vilten zitting is bovendien beschikbaar in drie designkleuren, rood, groen en grijs, waardoor hij afgestemd kan worden op ieder interieur. Een verrassend tafereel en een absoluut designstatement.

Uitvoering
De basis van de kinderkruk is vervaardigd uit rauw, fijn gepolijst sparrenhout. Het zitvlak is uitgevoerd in wit gelamineerd gelaagd hout en bekleed met hoogwaardig vilt. De houten basis van de kruk heeft een lengte van 26 centimeter met een breedte van 16 centimeter en een diepte van 12 centimeter. De hoogte van de zitting is te verstellen naar 22, 26 en 36 centimeter en heeft een diameter van 27 centimeter. Dit maakt de Claus kinderkruk geschikt voor kinderen van drie tot acht jaar.

Meer info of bestellen bij Designshops.eu »