Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler

Crossley Cruiser II

Platenspelers van Crosley zijn stijlvol en retro. De radio’s van Crosley bestaan al sinds 1920, toen het eerste model voor slechts 7 dollar verkocht werd in Amerika. Tegenwoordig is de technologie gelukkig veel beter, en daar is de prijs ook naar. Je betaalt voor kwaliteit, dat staat voorop bij deze platenspelers.Omdat retro altijd in blijft hebben de designers van Crosley de originele ontwerpen zoveel mogelijk in ere gehouden, maar dankzij de moderne kleurtjes en originele verpakkingen zijn het vandaag de dag nog steeds stijlvolle producten.

Wat is het precies?

Met de Cruiser II van Crosley neem je je muziek overal mee naartoe! De draagbare platenspeler in Trianglepatroon is in een modern jasje gestopt, maar heeft nog steeds de retrolook en -feel.

De Cruiser II heeft een riemaandrijving, kun je op drie verschillende afspeelsnelheden instellen, heeft een ingebouwde voorversterker, een AC power adapter, RCA-uitgang, koptelefooningang en naast een adapter voor het afspelen van singles uiteraard ook full range stereo speakers.Helemaal handig is dat deze versie van de Cruiser II de optie geeft om met zes AA batterijen je muziek overal mee naartoe te nemen, of dat dan een strand, vakantieplaats of in de auto is; haal de tijden van vroeger terug met deze platenspeler van Crosley!

Beschikbaar in 5 andere uitvoeringen.

Bestel nu