Mini game controller met 200 nostaligische spelletjes

Geniet urenlang van nostalgische spelletjes met deze mini game controller. De controller Beschikt over 200 games en sluit je rechtsstreeks aan op je tv.

In het tijdperk van complexe animaties, waarvan de kwaliteit wordt vergeleken met de nieuwste kaskrakers van Hollywood en die zelfs de beste grafische kaarten tot hun limiet weten te brengen, met steeds verfijndere consoles die Joost mag weten wat allemaal kunnen, kan een beetje eenvoud best goed doen. Dat vinden wij tenminste wel. Vooral onze nostalgiegroep, die zich daadwerkelijk nog het begin kan herinneren van dat wat we tegenwoordig gamen noemen.

Met eenvoudige vlakken, grof opgezette spelwerelden en ontzettend korrelige figuurtjes, die over een minischerm werden gejaagd. Met Racing Fighter, Aerial Warfare, Police vs Thief, PongPong, Space Base, Wonderball, Apple Chess en andere kostbaarheden uit de geeklaboratoria van de Bronstijd van de computer. Je hoeft dus ook niet veel klaar te zetten of ingewikkelde koppelingen voor draadloze besturing op afstand te configureren – de retro videogamecontroller voor de tv kun je gewoon heerlijk ouderwets met een RGB-kabel in de tv steken en dan ben je klaar voor de strijd.

Veel plezier met spelen.

Bestel nu

Gegevens Retro videogamecontroller voor de tv
. Beschikt over 200 games – schieten, sport, arcade, puzzel – bijvoorbeeld: Racing Fighter, PongPong, Wonderball, Apple Chess, …
. Kan rechtstreeks op je tv worden aangesloten – na het aansluiten zet je de tv op de ‘video-ingang’ (RBG-kabel voor televisie is inbegrepen)
. Met aan/uit-schuifknop
. Heeft 3x AAA-batterijen nodig (niet inbegrepen) – schroevendraaier vereist
. Afmetingen circa 7 x 4 x 2 cm (met joystick circa 4,5 cm hoog); kabel circa 190 cm lang
. Opmerking: Als je tv geen RGB-ingang heeft, heb je een modulator nodig. Daarmee kun je de controller op je tv aansluiten.