Hoe kies je het juiste geschenk?

hoe kies je het juiste geschenk
Foto van Kittisak

Hoe kies je het juiste geschenk?

Hoe verras je iemand met het juiste geschenk? Het is voor velen een moeilijke opgave. In dit artikel proberen we jou te helpen met een het kiezen van leuke verrassing.

Alles hangt af van het type persoon waar je mee te maken hebt. De ene persoon is al sneller gelukkig met een leuke attentie terwijl de ander het meer heeft voor iets met waarde.

We lijsten even enkele karaktertypes op. Misschien dat dit kan helpen als je de volgende kee rop zoek gaat naar een leuk geschenk om te verrassen.

Ik pluk de dag
Voor de deze personen voldoet een kleine attentie als bloemen op pralines met een zelfgeschreven kaartje. Het is meer de gedachte dat telt en niet zozeer het geschenk. Het feit dat je aan ze hebt gedacht maakt hen al gelukkig. Zoals het hoort eigenlijk.

Ik eis een goed cadeau
Deze personen zijn al meer gesteld op iets met waarde. Deze verrassingen kosten je dan ook een beetje meer geld. We denken aan een goede fles wijn, een verwenweekend of een etentje in een goed restaurant. Hopelijk wordt dit geschenk geapprecieerd en krijg je een evenwaardig cadeau terug.

Ik ben rechtuit
Eerlijke en oprechte personen krijgen liever iets wat nuttig is voor hen. Dat kan gaan van een bijdrage voor een groot cadeau dat je met meerderen koopt. Met moet niet per se een duur cadeau te zijn. Eenvoud wordt vaak op prijs gesteld. vaak zijn dit ook de geschenken waarvan je op voorhand weet dat ze geapprecieerd gaan worden en die ook reeds enige tijd op voorhand op het verlanglijstje staan.

Ik een zoetekauw
Het woord verklapt het reeds. Als je binnenkomt met zoetigheid dan zorgt dit zonder verpinken een glimlach op de ander zijn/haar gezicht. We denken aan een leuke taart, een doos overheerlijke pralines, een zak met gekleurd suikergoed.

Hopelijk helpen deze tips ivm ‘Hoe kies je het juiste geschenk?’. Op verrassen.be vind je zeker enkele leuke geschenken waar je iemand mee kan verrassen. Wie zoekt die vindt.

bron: http://plazilla.com/hoe-kies-ik-een-mooi-cadeau